Over Watt Nu


Nederland loopt ver achter op haar doelstellingen voor duurzame energie opwek in 2020. Dit heeft veel te maken met het landelijke overheidsbeleid. Wij zijn er van overtuigd dat Nederlanders zelf veel sneller willen. Met deze energiecoöperatie willen we alle Bussumers de mogelijkheid geven om zelf duurzame stappen te zetten voor een schone toekomst!

 

Watt Nu is een energiecoöperatie door en voor Bussumers. Geen commerciële club maar een groep betrokken Bussumers die actie onderneemt om zelf de leefomgeving te verduurzamen.

 

Hoe?

In Bussum zijn heel veel daken geschikt voor energieopwekking. Het project op het gemeentehuis van Bussum is het eerste gezamenlijke project. Wil je ook bijdragen aan een duurzaam Bussum?

 

 

Watt Nu en het eerste project zijn tot stand gekomen dankzij: Corneel Lambregts, Ilse Vlaming, Jan Meijering, Nico Dik, Wilbert van Waes, Bart Doornbos, Bob Custers, Michel Klein, Marije Lutgendorff, Behzad Rezaei, Robert Lieuwen, Henk Smit, Ruud Blok, Jan Seignette, Eddy de Boer, Dirk Doude van Troostwijk, Gerard Verweij, Evert Floor, Martin Kip, Gerard Boekhoff. Jouw naam hier ook? Help mee van Watt Nu een succes te maken! Mail.

 

Bestuur

Sinds begin 2017 is het bestuur van Watt Nu versterkt met twee nieuwe bestuursleden, Evert Bais en Iris van den Burg. Samen met Wilbert van Waes, Michel Klein en Corneel Lambregts vormen zij nu een vijfkoppig bestuur dat zich vol overgave inzet om de gemeente Gooise Meren te verduurzamen.

Het huidige bestuur bestaande uit;

  • Corneel Lambregts (voorzitter)
  • Wilbert van Waes (secretaris)
  • Michel Klein (penningmeester)
  • Evert Bais (algemeen bestuurslid)
  • Iris van den Burg (algemeen bestuurslid)