Aanvragen online energiegesprek met €50 waardebon

Wilt u weten welke kleine maatregelen u zelf kunt nemen om uw huis energiezuiniger te maken? Meld u dan aan voor een gratis online energiegesprek. Eén van onze vrijwillige energiecoaches neemt dan contact met u op via een videogesprek of per telefoon om u te informeren over de mogelijkheden. Na dit gesprek krijgt u ook een waardebon van €50 opgestuurd, te besteden in de Energiebespaarshop. Deze actie wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met de Gemeente Gooise Meren en de woningcorporaties.

Ja, ik meld me aan voor een gratis online energiegesprek met €50 waardebon.

Ik woon in een eigen woningIk woon in een huurwoning van een woningcorporatieIk wil op de hoogte gehouden wordenIk wil niet op de hoogte gehouden worden

Wilt u ook meteen lid worden van Wattnu en bijdragen aan een duurzame lokale samenleving? Voor een jaarlijkse bijdrage van EUR 12,- heeft u onder meer toegang tot onze energiecoaches aan huis en kunt u, als u dat wilt, deelnemen in onze collectieve zonnestroomprojecten en inkoopacties. Het lidmaatschap voor 2020 is bij deze actie gratis en is jaarlijks opzegbaar.