Aanvragen online energiegesprek met €50 waardebon

Wilt u weten welke kleine maatregelen u zelf kunt nemen om uw huis energiezuiniger te maken? Meld u dan aan voor een gratis online energiegesprek. Eén van onze vrijwillige energiecoaches neemt dan contact met u op via een videogesprek of per telefoon om u te informeren over de mogelijkheden. Na dit gesprek krijgt u ook een waardebon van €50 opgestuurd, te besteden in de Energiebespaarshop. Deze actie is alleen voor inwoners van Gooise Meren en wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met de Gemeente Gooise Meren en de woningcorporaties.

Ja, ik meld me aan voor een gratis online energiegesprek met €50 waardebon.

Ik woon in een eigen woningIk woon in een huurwoning van een woningcorporatieIk wil op de hoogte gehouden wordenIk wil niet op de hoogte gehouden worden

Wilt u ook meteen lid worden van Wattnu en bijdragen aan een duurzame lokale samenleving? Voor een jaarlijkse bijdrage van EUR 12,- heeft u onder meer toegang tot onze energiecoaches aan huis en kunt u, als u dat wilt, deelnemen in onze collectieve zonnestroomprojecten en inkoopacties. Het lidmaatschap voor 2020 is bij deze actie gratis en is jaarlijks opzegbaar.