Gratis infrarood warmtebeelden van je huis

Energie besparen begint onder andere bij het onderzoeken of je huis wellicht onnodig warmte verliest via warmtelekken en koudebruggen. Deze kunnen worden opgespoord met de warmtebeeldcamera. Aan de hand van de warmtebeelden kun je maatregelen nemen, zoals isoleren en kieren en naden dichten of tochtstrips monteren. Energie besparen door minder tocht en minder warmteverlies en daarmee meer comfort in huis!

Leden van Wattnu kunnen zo’n quickscan kosteloos aanvragen. Bij deze actie is het lidmaatschap van energiecoöperatie Wattnu voor dit jaar gratis. Daarna kost het lidmaatschap €1 per maand en is jaarlijks opzegbaar.

Speciaal getrainde energiecoaches van Wattnu komen op afspraak met een infraroodcamera warmtebeelden maken van de buitengevels van de woning. In verband met Corona worden de opnames alleen buiten gemaakt. Vervolgens ontvang je per email een kort verslag en de beelden.

Meld je hieronder aan en ontdek waar je huis warmte verliest!

    Ik woon in een eigen woningIk woon in een huurwoning van een woningcorporatie    Ik wil op de hoogte gehouden wordenIk wil niet op de hoogte gehouden worden

    Voor meer informatie over de lopende projecten van Wattnu, kijk op www.wattnu.org. Voor een jaarlijkse bijdrage van EUR 12,- heeft u onder meer toegang tot onze energiecoaches aan huis en kunt u, als u dat wilt, deelnemen aan onze collectieve zonnestroomprojecten en inkoopacties. Het lidmaatschap voor dit jaar is bij deze actie gratis en is daarna jaarlijks opzegbaar.