Over Watt Nu

Nederland heeft ambitieuze doelstellingen voor de opwekking van duurzame energie in 2030. Maar er moet nog veel gebeuren en dat lukt alleen als we er met z’n allen de schouders onder zetten. Met onze energiecoöperatie willen we alle inwoners van Gooise Meren de mogelijkheid geven om zelf duurzame stappen te zetten voor een schone toekomst!
Watt Nu is een energiecoöperatie door en voor inwoners van Gooise Meren. Geen commerciële club maar een groep betrokken mensen uit Bussum, Naarden, Muiden en Muiderberg die actie onderneemt om zelf de leefomgeving te verduurzamen.

Hoe?

In Gooise Meren zijn heel veel daken geschikt voor energieopwekking. Het project op het gemeentehuis van Bussum was het eerste gezamenlijke project. Wil je ook bijdragen aan een duurzame gemeente?
  • Stuur een mail naar info@wattnu.org

Bestuur

Sinds begin 2017 is het bestuur van de Energiecoöperatie Gooise Meren Watt Nu versterkt met twee nieuwe bestuursleden, Evert Bais en Iris van den Burg. Samen met Michel Klein en Corneel Lambregts vormen zij nu een vierkoppig bestuur dat zich vol overgave inzet om de gemeente Gooise Meren te verduurzamen.

Het huidige bestuur bestaat uit;

  • Corneel Lambregts (voorzitter)
  • Michel Klein (penningmeester)
  • Evert Bais (secretaris)
  • Iris van den Burg (algemeen bestuurslid)